





Presents

International Conference on Sustainable Development in Design & Manufacturing

[ICSDDM-2017]

12th& 13th Jan 2017

Date: - 13/01/2017

Theme: Automobile Engineering Location: Fifth Floor (Seminar Hall)

Session In-charge: Prof. Mandar Jagtap and Prof. Mohammad Azar Bargir

SR. NO	DURATION			DESCRIPTION	AUTHORS
	10:30 A.M.			Keynote by Session Chairman: Dr. D. P. Tambuskar	
1	11:00 A.M.	10	min	Modal analysis of Truck Chassis Frame	Subham Bhise, Vaibhav Dabhade
2	11.10 A.M.	10	min	Design of Automotive Magneto-Rheological Brake with Circular Groove Disc	Ashish Shinde, Ali Hasan
3	11:20 A.M.	10	min	Intelligent Braking System in Automobile	Atul Yadav, Tejas Shibe
4	11.30 A.M.	10	min	Hydrogen as a fuel for automotive engines: A Review	Aniket Lolam, Prasad Kanse
5	11.40 A.M.	10	min	Design and Development of Impact Energy Absorbing Bumper	Amit Chege, Mohammad Rafiq
6	11.50 A.M.	10	min	Smart Automobile	Nehal Sarankar, Nikhil Landge
7	12.00 P.M.	10	min	Automated Material Handling System	Abdullah Shiekh, Mahesh Jadhav
8	12.10 P.M.	10	min	Design and Analysis of Active Leaning Suspension	Shidesh Kadam, Anurag Gupta
9	12.20 P.M.	10	min	Automated material handling system	Pravin Gosavi, Pravin Shirkule

				LUNCH BREAK (01:00 P.M – 02:00 P.M)	
13	1.00 P.M.	10	min	Fabrication for Automatic Bike Washing System	Chetan Patil, Akshay Potade
12	12.50 P.M.	10	min	Review Paper on Plastic Waste Management for Smart City	Rupesh Mahajan, Prof. T Z Quazi
11	12.40 P.M.	10	min	Selection of component of Magneto rheological fluid for various automotive applications	Lalit Wani, Mukul Kotsane
10	12.30 P.M.	10	min	Instrumentation required for formulation of M.R. fluids used for automotive applications	Aatish Kumar, Abhishek Bodade